Wij hebben een vacature

SOFTWARE DEVELOPER
fulltime

Over ons

Uw ERP-systeem is het hart van uw organisatie, daar willen wij graag met u zorg voor dragen. Wij weten dat een organisatie niet kan bestaan zonder bedrijfsprocessen. 

Binatic zorgt voor samenhang tussen uw bedrijfsprocessen en uw organisatie. U kunt het zien als een stevige fundering, die zorgt voor efficiëntie, ondersteuning en samenwerking, waardoor u en uw medewerkers zich weer kunnen richten op de kerntaken.

Wij zijn uw partner

Wij zijn een echte partner voor het MKB. Een softwarebedrijf opgericht in de jaren ’80. Met een gezamenlijke ervaring van 30+ jaar kunnen we wel zeggen dat software in ons DNA zit.

Met onze jarenlange ervaring op het gebied van ERP-systemen weten wij als geen ander hoe belangrijk een goed systeem kan zijn. Maar wij zien ook de veranderende markt waarin elke organisatie haar processen moet aanpassen aan de standaardpakketten. 

Dat kan anders, denken wij!

Binatic is de basis en maatwerk is onze kracht

Wij vinden dat de software processen moet volgen en niet andersom! Daarom maken wij ERP-systemen die passen bij uw organisatie, bij uw werkwijze en bij uw bedrijfsprocessen. Zodat u en uw bedrijf zich niet aan hoeven te passen. 

Maatwerk

Bij Binatic gaan wij voor het beste pakket voor uw organisatie. Met onze no-nonsense aanpak en de juiste kennis kunnen wij u adviseren en zorgen voor een ERP-systeem dat past. Wij luisteren naar u want u weet als geen ander hoe uw bedrijf werkt en hoe het ERP zich hierop aan moet passen.

Snel aanpassen

Met onze korte lijnen kunnen wij Binatic snel aanpassen aan uw wensen maar ook aan veranderingen. Ons doel is om gebruiksvriendelijke maatwerk ERP-software te implementeren die met u meegroeit en inspeelt op de veranderingen in de techniek en uw bedrijf.

Samenwerken

Bij ons krijgt u begeleiding van begin tot eind. Door nauwe samenwerking maken wij van Binatic uw ERP-systeem. Hierdoor kunnen wij Binatic optimaal laten aansluiten bij uw wensen. Onze consultants vertalen deze wensen naar een persoonlijke inrichting wat de uiteindelijke implementatie ten goede komt.

Support

Ook na de implementatie staat onze support voor u klaar, als u vragen hebt over het gebruik van uw
ERP-pakket of wanneer u tegen problemen aanloopt.
Samen gaan we op zoek naar een oplossing.

projecten
+
kopjes koffie per week
+
programmeurs
Binatic gebruikers
+

VRAGEN OVER BINATIC? MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN GOED GESPREK