Binatic

Wij maken ERP-oplossingen voor uw organisatie! Binatic is de basis en maatwerk is onze kracht. Wij vinden dat de software processen moet volgen en niet andersom! Daarom maken wij ERP-systemen die passen bij uw organisatie, bij uw werkwijze en bij uw bedrijfsprocessen. Zodat u zich niet hoeft aan te passen.

Binatic is een ERP-pakket waar u blij van wordt. Alles wat u van een ERP-systeem verwacht is geïntegreerd in Binatic. Maar wij gaan verder, wij weten als geen andere dat elk bedrijf haar eigen uitdagingen heeft. Wij kunnen daarom Binatic naar uw wens aanpassen. Of kies voor de veelzijdige standaard pakketten die wij uw bedrijf kunnen bieden.

Hét slimme ERP-softwarepakket

Met onze jarenlange ervaring op het gebied van ERP-systemen weten wij als geen ander hoe belangrijk een goed systeem kan zijn. Maar wij zien ook de veranderende markt waarin elke organisatie haar processen moet aanpassen aan de standaardpakketten. Dat kan anders, denken wij! Bij Binatic zijn uw bedrijfsprocessen leidend, ons ERP volgt uw bedrijfsprocessen. Wij luisteren naar uw wensen en werken samen naar een passende ERP-oplossing.

Binatic is een ERP-totaaloplossing met slimme eigenschappen zodat u kan doen waar u goed in bent! Dankzij afzonderlijke modules kan de ERP-software optimaal afgestemd worden. Ons standaard Binatic pakket is een cloud-based oplossing die uw bedrijfsprocessen automatiseert. Binatic zorgt voor een naadloze samenwerking tussen collega’s en afdelingen.

Binatic is de basis en maatwerk is onze kracht

De belangrijkste bedrijfsprocessen zijn in Binatic geïntegreerd. Daardoor voegt Binatic meteen waarde toe voor uw bedrijf. Maar bent u op zoek naar extra mogelijkheden? Dan zit u met Binatic goed, want onze maatwerk oplossingen en koppelingen zorgen voor één informatie en managementsysteem dat aansluit bij uw wensen en eisen.

Wilt u meer informatie over maatwerkoplossingen van Binatic?
Neem dan vrijblijvend contact op.

Binatic VERGELIJKEN

 

Binatic Light

Binatic

Binatic Pro

Binatic

Financieel

Met Binatic kunt u financiële transacties op een eenvoudige manier vastleggen. U bespaart op deze manier tijd en en u heeft direct inzicht in uw financiële situatie.

Verkoop

Met de verkoopmodule van Binatic kunt u effectiever, efficiënter en sneller werken. Van het plaatsen van orders tot en met de afhandeling van de facturen.

Voorraad

De voorraad module van Binatic geeft u direct inzicht in uw voorraden. Alle logistieke processen worden geautomatiseerd en menselijke fouten geminimaliseerd. 

Inkoop

Met Binatic kunt u uw inkoopproces eenvoudig beheren. De inkoopmodule helpt u bij het beheren van uw leveranciers, het automatiseren van uw inkooporder administratie en de goederenontvangst.

Service

De module service omvat alles wat nodig is om al uw serviceprocessen te beheersen. Van het aanmaken van werkbonnen voor periodiek onderhoud of incidentele storingen tot een automatische voorraadverwerking.

Binatic app

Vanuit huis of op kantoor; de software van Binatic werkt overal. Op een veilige en betrouwbare manier beheert u belangrijke gegevens via laptop, smartphone en tablet. Binatic is altijd dichtbij.

Maatwerk

Kiest u voor Binatic dan heeft u altijd de mogelijkheid om uit te breiden. Voor iedere wens en behoefte hebben wij een
passende ERP-maatwerk oplossing.

Cloud based

Binatic kan ook volledig draaien in de cloud. Hierdoor heeft u geen hoge aanschafkosten van een server, is Binatic altijd up-to-date en bent u verzekerd van dagelijkse back-ups.

On premise

Indien gewenst kan Binatic draaien op een eigen server. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat Binatic altijd up-to-date is en u verzekerd bent van dagelijkse back-ups.

Binatic LIGHT

Naast het standaard pakket is Binatic ook in een light-variant te verkrijgen. U bent verzekerd van een betrouwbaar ERP-pakket met de meest standaard modules. Met Binatic Light brengt de boekhouding naar een hoger niveau. Met onze software digitaliseert en automatiseert u de administratieve processen van uw organisatie. 

Financieel

Met Binatic Light kunt u financiële transacties op een eenvoudige manier vastleggen. U bespaart op deze manier tijd en u heeft direct inzicht in uw financiële situatie.

Verkoop

Met de verkoop module van Binatic Light kunt u effectiever, efficiënter en sneller werken. Van het plaatsen van orders tot en met de afhandeling van de facturen.

Cloud based

Binatic Light draait volledig in de cloud. Hierdoor heeft u geen hoge aanschafkosten van een server, is Binatic altijd up-to-date en bent u verzekerd van dagelijkse back-ups.

Binatic Pro

Naast het standaardpakket is Binatic volledig naar wens aan te passen. Onze maatwerk oplossing zorgt voor één informatie en managementsysteem dat alle bedrijfsprocessen bij elkaar brengt. Met maatwerk kunnen wij Binatic gemakkelijk uitbreiden. 

Wij denken graag mee en ontwikkelen samen met u speciale functionaliteiten. 

Maatwerk

Elk bedrijf is anders en daarom vinden wij dat ons ERP zich aan moet passen aan uw bedrijfsprocessen. Met Binatic Pro krijgt u alle modules van Binatic en uw eigen maatwerk.

Dit kan een specifieke module zijn bijvoorbeeld projectmanagement of urenregistratie, maar ook een aanpassing op één van de andere modules zoals een assortimentskaart bij de verkoopmodule. De mogelijkheden zijn eindeloos en bespreken wij graag met u in een vrijblijvend gesprek.

VRAGEN OVER BINATIC? VRAAG EEN VRIJBLIJVEND GRATIS DEMONSTRATIE AAN