Maatwerk

De belangrijkste bedrijfsprocessen zijn in Binatic geïntegreerd. Daardoor voegt Binatic meteen waarde toe voor uw bedrijf. Maar bent u op zoek naar extra mogelijkheden? Dan zit u met Binatic goed, want onze maatwerk oplossingen en koppelingen zorgen voor één informatie- en managementsysteem dat aansluit bij uw wensen en eisen. 

BINATIC PRO

Met Binatic Pro krijgt u alle modules van Binatic en uw eigen maatwerk. Dit kan een specifieke module zijn bijvoorbeeld projectmanagement of urenregistratie, maar ook een aanpassing op één van de andere modules zoals een assortimentskaart bij de verkoopmodule. De mogelijkheden zijn eindeloos en bespreken wij graag met u in een vrijblijvend gesprek.

Natuurlijk kunnen wij ook compleet nieuwe modules voor u ontwikkelen. Daarbij luisteren wij naar uw wensen en vertalen wij dat naar een  speciale module die wij op simpele wijze kunnen koppelen aan uw versie van Binatic. Wij kunnen maatwerk modules volledig laten aansluiten op uw organisatieprocessen. De integratie van maatwerk maakt Binatic Pro een volledig pakket voor de gehele organisatie.